Tukijat

Animeconia ei voitaisi järjestää ilman lukuisia tukijoita ja yhteistyökumppaneita. Tällä sivulla listaamme tahot, jotka ovat osaltaan auttaneet Animeconia toteutumaan.

Finncon

Finncon on Animeconin suurin yhteistyökumppani ja tukija. Yhteistyö Finnconin kanssa on Animecon IV:n selkäranka.

Animeunioni taustavoimineen

Animeconin järjestelytyöryhmä, Animeconitea, koostuu valtaosin eri Animeunionin jäsenyhdistysten jäsenistä. Jäsenyhdistykset tuottavat myös sisäisesti monia ohjelmanumeroita Animeconiin. Lisäksi jäsenyhdistysten paikallinen tiedotus ympäri Suomen tuo Animeconin alan harrastajien parempaan tietoisuuteen. Monet yhdistykset järjestävät myös yhteisiä kimppakyytejä Animecon-viikonlopulle. Animeconin rahaliikenteen hoidosta vastaa Animeunionin Tamperelainen jäsenyhdistys, Anime- ja mangayhteisö Hidoi ry.

Animeconin taustatekniikasta - webistä, sähköposteista, postituslistoista yms. - vastaa Säätöyhteisö B2 ry, joka tukee myös Animeunionin ja monien sen jäsenyhdistysten toimintaa. B2 tukee myös tiedotusta ja osallistuu julisteiden tuotannon ja jakelun kustannuksiin.

Pääyhteistyökumppanit

Animecon IV:n pääyhteistyökumppaneina toimivat Anime-lehti, Sangatsu Manga ja Tempera.

Muut yhteisyökumppanit

Pääyhteistyökumppanien lisäksi monet yritykset ovat tukeneet Animecon IV:n järjestelyjä eri tavoin, kuten osallistumalla tietyn ohjelmanumeron järjestelykuluihin.

Egmont Kustannus toimii Cosplay Finland Tour 2006:n yhteistyökumppanina ja tukee myös Animecon IV:n cosplay-kilpailuja. Mochan toimii tukijana AMV-kilpailulle (animemusiikkivideot).

Lisäksi Animecon IV:stä löydät paikan päältä kaikki tärkeimmät alan yritykset ja yhteisöt. Myynti- ja esittelypöydiltä voit tehdä löytöjä laidasta laitaan.

Muut tuet ja avustukset

Animecon IV:n toteutusta varten on myönnetty rahoitusavustus Opetusministeriöltä.


 

Keskustelualue

Voit osallistua keskusteluun Animeconista Animeunionin keskustelualueella, josta löydät myös laajan määrän muita keskustelufoorumeita.

 
 

Muita tapahtumia

HAKEI - Waveform
Helsinki, elokuu

Animeseminaari
Oulu, syyskuu

Sarjakuvafestivaali
Helsinki, syyskuu

Tracon II
Tampere, lokakuu

 

Anime-lehti

Sangatsu Manga

Tempera

Opetusministeriö