Animecon?

Animecon on perinteikäs suomalainen animetapahtuma, joka järjestetään vuonna 2006 neljännen kerran.

Animeconeja on ollut tähän mennessä kolme. Kaksi ensimmäistä Turussa kesällä 1999 ja 2003. Kolmas con oli Jyväskylässä, Jyväskylän kesän yhteydessä kesällä 2004 ja keräsi 5200 vierailijaa. Tähän mennessä kaikki Animeconit on järjestetty suomalaisten scifi-harrastajien järjestämän Finncon-tapahtuman yhteydessä.

Animecon IV

Suomen neljäs Animecon järjestetään Helsingin Paasitornissa 18-20. elokuuta 2006. Tapahtuman järjestää Suomen Animeunioni ja se järjestetään yhteistyössä Finnconin kanssa.

Kuten aiemmat Animeconitkin, Animecon IV tulee olemaan vierailijoille ilmainen. Joihinkin yksittäisiin ohjelmanumeroihin voi olla materiaalimaksu, mutta näistä ilmoitetaan aina erikseen.

Järjestäjät ja conitea

Animecon IV:n järjestää Suomen Animeunioni jäsenyhdistyksineen. Animeconin käytännön järjestelyistä vastaa vapaaehtoisvoimin toimiva animeconitea, johon kuuluu harrastajia eri puolilta Suomea.

Rahoitus

Animecon IV:n järjestelyissä pyritään tekemään kaikki mahdollinen työ omin avuin kulujen säästämiseksi. Rahoitusta kuitenkin tarvitaan menojen kattamiseen, kuten esimerkiksi tilavuokriin, matkakuluihin, tarvikkeisiin ja viranomaismaksuihin. Rahoituksen tulopuoli puolestaan koostuu lahjoituksista, avustuksista ja yhteistyösopimuksista. Lue lisää Tukijat-alasivulta.

Voit tukea Animeconin toimintaa ostamalla virallisen Animecon-rintamerkin.


 

Keskustelualue

Voit osallistua keskusteluun Animeconista Animeunionin keskustelualueella, josta löydät myös laajan määrän muita keskustelufoorumeita.

 
 

Muita tapahtumia

HAKEI - Waveform
Helsinki, elokuu

Animeseminaari
Oulu, syyskuu

Sarjakuvafestivaali
Helsinki, syyskuu

Tracon II
Tampere, lokakuu

 

Anime-lehti

Sangatsu Manga

Tempera

Opetusministeriö