Animecon IV

Tervetuloa Animecon IV:n kotisivuille. Suomen neljäs Animecon järjestetään Helsingin Paasitornissa 18-20. elokuuta 2006 yhteistyössä Finnconin kanssa. Animeconiin on vapaa pääsy.

Uutisia

21.08.2006 - Tuloksia, kuvia ja muuta

muokattu 24.8 klo 1.37 - noin puolet virallisista kuvista nyt saatavilla

Animeconin tulosten, virallisten kuvien ja videoiden jälkikäsittely on vielä kesken. Päivitämme tietoja tähän etusivulle sitä mukaa kun uutta tietoa on saatavilla.

Seuraavien linkkien takaa löydät AMV-kisan tulokset, Cosplay-kisojen tulokset yleisöjuryn perusteiden kera, Animeconin kuvia, vapaata keskustelua ja kommentointia Animeconista, kävijöiden ottamia kuvia sekä Finnconin kuvia.

Kävijämääräarvioita löydät myöskin Finnconin sivuilta.

17.08.2006 - Ohjelmamuutoksia

Sushipaja siirtynyt sunnuntaina 14-16 -> 16-18 Lasikabinettiin.
Guilty Gear pidentyy - uusi aika sunnuntaina 14-20

06.08.2006 - Osallistu anime-kyselyyn!

Animeconin www-sivuilla on avattu anime-aiheinen kysely, jossa kartoitetaan suomalaisten animeharrastajien mielikuvia ja käsityksiä animea koskien.

PÄIVITYS: Animekysely on nyt päättynyt, kiitokset kaikille kyselyyn osallistuneille.

05.08.2006 - Ohjelmakartta webissä

Animeconin ohjelmakartta on julkaistu. Viime hetken muutokset ovat mahdollisia.

10.07.2006 - Työvoimaksi Animeconiin

Animecon tarvitsee SINUN apuasi! Vapaaehtoiselle talkootyövoimalle eli vänkäreille on tarvetta lukuisissa erilaisissa tehtävissä conin aikana. Ilman näitä vapaaehtoisia conia ei synny.

Mikäli olet kiinnostunut auttamaan conin toteuttamisessa toimimalla esimerkiksi saliavustajana, narikassa tai järjestyksenvalvojana, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan työvoima -sivulta.

PÄIVITYS: Työvoiman ilmoittautuminen on nyt suljettu. Kiitokset kaikille ilmoittautuneille.

03.07.2006 - Cosplay-kisojen ilmoittautuminen täynnä

Cosplay-pukukisa ja -ryhmäkisa on nyt varattu täyteen. Valitettavasti uusia osallistumisia ei voida enää vastaanottaa. Ilmoittautumisten maksimimäärää nostettiin, mutta rajat tulivat silti vastaan ennätysajassa. Jo hyväksyttyjen ryhmien puuttuvat jäsenet voivat toki vielä ilmoittautua.

Tietoja kilpailuista löytää Cosplay Finland Tourin sivuilta. Aiheesta on myös avattu erilliset keskustelut pukukisaa ja ryhmäkisaa varten.

Animecon IV:n cosplay-kilpailuja sponsoroivat Egmont Kustannus sekä Anime-lehti.

15.06.2006 - AMV-ilmoittautuminen käynnissä

Ilmoittautuminen Animecon IV:n AMV- eli animemusiikkivideoiden kilpailuun on käynnissä. Lue lisää kilpailun sivuilta. AMV-kilpailun järjestää AMV.fi ja sitä sponsoroi Mochan.

08.05.2006 - Rintamerkkejä myynnissä

Animecon IV:n eri tapahtumatuotteista ensimmäisenä markkinoille on saapunut animeaiheisten rintamerkkien kokoelma. Rintamerkit on suunnitellut Finnmanga-taitelija Anna Stenman ja niitä on saatavilla viittä erilaista mallia.

Lue lisää

22.02.2006 - Paul Gravett Animeconin kunniavieraaksi

Animecon IV:n yhdeksi kunniavieraaksi on nyt varmistunut Paul Gravett. Gravett on Lontoossa asuva journalisti ja sarjakuva-alan monitoimimies ja hän on mm. kirjoittanut kirjan "Manga: 60 vuotta japanilaista sarjakuvaa". Hän on ollut aiemmin Suomessa Taidemuseo Tennispalatsin Mangapäivän kunniavieraana. Gravettin mukana Suomeen tulee myös "Manga"-kirjan tekemiseen osallistunut Peter Stanbury.


 

Animeunioni

Useat Animeunionin jäsenyhdistykset tuottavat erilaista ohjelmaa ja osallisuvat eri järjestelytehtäviin. Tutustu Animeunioniin ja sen jäsenyhdistyksiin.

 
 

Muita tapahtumia

HAKEI - Waveform
Helsinki, elokuu

Animeseminaari
Oulu, syyskuu

Sarjakuvafestivaali
Helsinki, syyskuu

Tracon II
Tampere, lokakuu

 

Anime-lehti

Sangatsu Manga

Tempera

Opetusministeriö